Alvás, evés

Címkék: evés alvás bitterwasser

2010.12.23. 14:59

Mint már említettem, én nem klimatizált bungallóban lakom, hanem egy bádogból készült körkunyhóban, klíma és víz nélkül; áram azért van. Így déltájban már elég meleg van benne, de naplemente után elég gyorsan lehűl. Reggelre pont kellemesen meleg (vagy inkább hűvös) volt bent, így nem fáztam, pedig nyitott ablaknál aludtam (ti. van rajta két ablak).

Délelőtt Christiannal kicseréltük a szárnyon és a vízszintesen a szigetelőszalagokat, mert a régiek már kezdtek leválni. A munka után jöhetett a jól megérdemelt ebéd, ami itt nem túl bőséges. A hőségben úgyse éhezik meg az ember annyira. Bezzeg a vacsora! Az úgy kezdődik, hogy van egy üdvözlőfalat (tényleg csak egy falat az egész), egy előétel, aztán a büféasztalról mindenki szedhet magának főfogást, amennyit akar. Tegnap például grillezett rák volt és antilopsült. Legvégül jön a desszert. A reggeli is svédasztalos, plusz az ember kérhet rántottát vagy tükörtojást, ha akar. Úgyhogy fogyókúrázni senki ne jöjjön ide...

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr662534817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása