Tegnap megkaptam én is az üdvözlőpaksamétát mindenféle aláirandó papírral, plusz egyéb fontos tudnivalókkal. Ezek közül ami igazán figyelemre méltó, az az, hogy bár vannak a farmon szétszórva mindenféle lámpák, mégis az ember jobban teszi, ha éjjel zseblámpával világítja meg maga előtt az utat. Hogy miért? Mert a kígyók zokon veszik, ha valaki a sötétben rájuk lép, és a zokon vevés esetleg abban nyilvánulhat meg, hogy beleharap a rálépő lábba. És úgy tűnik, hogy ezt mindenki komolyan is veszi, és éjjel nem megy sehova sem a szobákhoz mellékelt zseblámpája nélkül.

A másik dolog a cipő. Mielőtt az ember beledugja a lábát, nem árt, ha jól kirázza, mert előfordulhat, hogy belemászott egy kígyó vagy egy skorpió, és ezek nem szeretik, ha a barlangjukba hívatlan vendég lép.

Ha esetleg a fentiek alapján úgy tűnhet, hogy Bitterwasser életveszélyes hely, meg kell hogy nyugtassak mindenkit, hogy mind a kígyók, mind a skorpiók nagyon ritkák. Leginkább csak nedvesebb időben jönnek elő, most viszont minden porszáraz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr52534754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása