A Péterek bejövetele

Címkék: namíbia bitterwasser

2011.01.04. 18:18

Tegnap, azaz hétfőn délután új arcok bukkantak fel, és az egyik közülük ismerősnek tűnt. A gyanúm beigazolódott: Szabó Péter érkezett meg, és vele még egy magyar, Hársfalvi Péter. Jó volt magyarul beszélgetni velük vacsora közben. Két hétre jöttek, remélem, szerencséjük lesz az időjárással.

A magyarok megjöttek, az áram pedig megint elment, és nem is jött vissza ma délutánig. Ilyenkor egy tartalék aggregátor termel valamennyi áramot, de az csak a flight office-t, a konyhát és a recepciót látja el, a körkunyhókba már nem jut belőle. Így hiába ment a drótnélküli internet a recepción, én nem tudtam a laptopot tölteni és blogot írni. Azért egy ilyen 24 órás áramkimaradás már több, mint boszantó. Namíbiának még van hova fejlődnie.

De legalább csináltam még egy pár fotót, itt megnézhetők.  

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr472560548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása