Pihenőnap

Címkék: namíbia bitterwasser

2010.12.25. 13:36

Mára még kevésbé jó időt mondott a meteor, mint tegnapra: még kékebb, a termikek még később indulnak, a konvergenciavonal még keletebbre húzódik... Nyugatabbra valamivel jobb időt jósolt, de arrafelé kevesebb a leszállóterep és a hegyekhez közel emelkedik a talaj, úgyhogy a használható magasságtartomány kisebb. Christiannak nem volt sok kedve ilyen időben repülni, és hát tényleg, nem lett volna sok értelme, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy ma pihenünk, és majd holnaptól repülünk újra. És látva, hogy az elsőként felszálló gép milyen sokat megy járó motorral (pedig jó későn szállt fel), azt hiszem, hogy jó döntést hoztunk. Nem is követte az első gépet túl sok, összesen talán hárman vagy négyen ha felszállhattak ma.

Estére feliratkoztam egy kis kirándulásra a dűnékhez naplementét nézni. Állítólag nagyon szép.  

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr432538402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agigi 2010.12.29. 00:33:35

na milyen volt a naplemente a duneknel? kicsit kuldhetnel a nagy melegbol haza, mert itt -16 fok van eppen... mi meg kuldunk cserebe jofajta szeleket. :)

LiBerti 2010.12.29. 16:24:42

Végre fent van a naplementés poszt... Már reggel megírtam, csak valamiért nem jelent meg, na de most! Én szívesen csomagolok a bőröndbe egy kis meleget, annak nincs súlya, de hogy kitart-e Magyarországig, abban nem vagyok biztos :-)
süti beállítások módosítása