Sundowner

Címkék: naplemente namíbia bitterwasser

2010.12.29. 09:13

Szombat este elmentünk naplementét nézni a dűnékhez (alias "Sundowner"). Két terepjáróval vittek minket, amik közül az egyik rögtön el is akadt az első dűne tetején. Egy kis ásás után sikerült kiszabadítani, és mehettünk tovább. Útba ejtettünk egy fát, amin szövőmadarak fészkelnek. A fészek hatalmas, állítólag 800-1000 madár is lakik egy ilyenben. Láttunk kudukat és antilopokat is, de csak messziről.

Végül megérkeztünk a kiszemelt dűne tetejére, a Nap már erősen ment lefelé. Előkerültek az innivalók: sör, pezsgő, üdítők, úgyhogy vidám volt a hangulat, mindenki bőszen fotózott. A naplemente tényleg nagyon szép volt, korábban sosem látott színekkel. Itt a Nap nagyon gyorsan, szinte függőlegesen zuhan a horizont alá, és 20 perccel később már sötét is van. Mi is visszaindultunk, és meg sem álltunk hazáig. Az összes fotó itt, alant néhány ízelítőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr762545525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása