Bagoly a világrekordjának élménybeszámolóját azzal a kéréssel zárt, hogy ha valaki Bitterwasserben jár, akkor öntözze meg a pálmáját. Így ilyen kérést az ember nagyon szívesen teljesít, úgyhogy nem kevés keresgélés után megtaláltam Bagoly pálmáját, és öntöttem rá egy vödör vizet. Mielőtt két hét múlva elmegyek, majd megöntözöm újra.

Útmutató azoknak, akik majd erre járnak, és szeretnék megnézni: ez a pálma nem ott van, ahol a többi, a közelmúltban ültetett pálma; azok a 11/29-es pálya északi oldalán sorakoznak. Bagoly pálmáját a következő módon lehet megtalálni: ha valaki a főépülettől elsétál a fő pálmasétány elejéig (ahol a gépek parkolnak két oldalt), akkor a bal oldali kettős pálmasor mögött van egy bokorsor, és a mögött van még egy pálmasor. Na annak a végén van Bagoly pálmája. Gondolom azért került oda, mert ez nem "sima" 1000-es repülés volt, hanem világrekord.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr402534827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skymiki10 2010.12.24. 17:07:28

Remélhetőleg neked is lesz itt egy pálmád mielőtt haza indulsz:)
süti beállítások módosítása