A szakács

Címkék: szakács namíbia bitterwasser

2011.01.05. 10:20

A B-kategóriás filmek egyik királya az "Úszó erőd" című műalkotás, főszerepben Steven Seagallal és Erika Eleniak melleivel. A filmben gonosz terrorpisták megszállnak egy amerikai hadihajót, hogy gonosz célból elrabolják az atomrakétákat. Csak egyetlen ember akadályozhatja meg őket ebben: a hajószakács (ő Steven Seagal), aki mellesleg volt kommandós. Ez természetesen sikerül neki, így a film tanulsága az, hogy a szakáccsal jobb nem viccelni.

Ez a bitterwasseri szakácsra is igaz. A mi szakácsunk ugyanis úgy néz ki, mint egy keletnémet bérgyilkos, aki leginkább puszta kézzel szeret ölni. Mint megtudtam, korábban katona volt a német hadseregben és a "légióban", bármelyik légió is legyen az. Ennek ellenére kedves embernek tűnik, amikor vacsorakor egyenként végigjárja az asztalokat, és bejelenti, hogy a büfé tálalva van. De azért ha gonosz terrorpisták támadnának Bitterwasserre, szerintem a szakácsunk két palacsintafordítás között elintézné őket a palacsintasütővel. Vagy puszta kézzel. Aztán tálalná a vacsorát.  

A bejegyzés trackback címe:

https://bitterwasser.blog.hu/api/trackback/id/tr622562002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása